Maya

Maya, Maya ben jij het fluistert Jeleni , het meisje  in de andere kamer reageert niet, ze is er erg aan toe, erger dan Jeleni.   Haar ogen staan dof en vertonen geen enkel teken van herinnering.   Geen enkele emotie vertoont Maya, terwijl haar glimacht altijd haar sterkste wapen was,……Jeleni haar  maag draait om, dit voelt zo fout aan.  Wat doet Maya hier??  Wat doet haar buurmeisje  hier, wat doet zij hier, in deze donkere, koude  vieze ruimte?  En hoelang is ze hier al, aangezien haar slechte conditie.

Meer tijd om contact te zoeken is er niet, wanneer de deur opent, daar staat hij “de kleine” met een wellustige blik in zijn ogen.    Hij aarzelt geen moment en grijpt Jeleni  bij de haren, vaag is een kreun hoorbaar en hij is niet van Jeleni, nog eentje en dan dringt het besef door, het is Maya.

Paniek overvalt Jeleni, ze probeert houvast te vinden, maar haar lichaam weigert elke beweging, de ketting  belet haar om  zich te verdedigen,…..”de Kleine” fluistert, “nu is het enkel jij en ik”,…

Er is geen tijd om te denken,  zijn erectie is duidelijk voelbaar en daar is weer een golf van misselijkheid.  Ze is amper te onderdrukken, net zoals de angst.  Er is geen ontsnappen aan,………hij houdt haar stevig in zijn greep, terwijl hij haar probeert te zoenen, zijn adem lijkt wel een walm uit de beerput, Jeleni probeert met de moed der wanhoop te voorkomen dat ze het weinige eten dat ze heeft tot zich genomen uit te braken.

Hij duwt zijn tong in haar mond en op dat moment verzamelt ze al haar krachten en bijt hard op zijn tong, ze hoort hem vloeken in haar mond en zijn vuist schiet uit, recht tegen haar slaap, door die onverwachte klap botst haar hoofd tegen de muur, waardoor Jeleni even elke vorm van verzet staakt, hier maakt “de kleine” snel gebruikt van, het dunne jurkje wordt letterlijk van haar lichaam gescheurd en ze voelt dat haar onderbroekje  opzij wordt geschoven, als in een waas ondergaat Jeleni alles,….tot ze voelt dat zijn opwinding in haar dringt, ze gilt het uit van de pijn…..met haar laatste kracht werpt Jeleni hem van haar af,…. en rolt zich op een een bolleke, maar “de kleine” is snel hersteld van deze onverwachte wending en werpt zich op haar als een leeuw op zijn prooi,….en beukt zijn vuisten waar ze Jeleni maar kunnen raken, Jeleni raakt stilaan de werkelijkheid kwijt en zweeft tussen droom en werkelijkheid, ze proeft het bloed in haar mond, terwijl hij haar brusk neemt, het voelt alsof ze in tweeën wordt gescheurd, tranen rollen over haar wangen, net voor ze het bewustzijn gaat verliezen, stormt er een figuur de kamer binnen, Jeleni merkt nog op dat de figuur iets in de hand heeft,….en dan dringt de werkelijkheid tot haar door,……..Het is Maya, in haar hand een stuk ijzer , ze gaat recht op haar doel af en slaat het stuk ijzer recht op “de kleine” zijn hoofd, hij valt bewusteloos op de grond, bloed gutst uit zijn hoofdwonde,  Jeleni duwt hem snel van haar af en dan is er geen houden meer aan,….haar maaginhoud  vloeit er in een beweging uit.

Ze hoort Maya fluisteren, “snel Jeleni”, we moeten hier weg,…….

Advertisements

9 thoughts on “Maya

  1. Daar is Gitta dus , knap geschreven en typisch een Carrytje zeker ! Ik ga een andere weg op , het verhaal moet ook een reden hebben ! Maar de vervolger van Eleni verhaal , gaat vele vragen moeten oplossen ! Maar dat is de fun nu !

  2. Na Luc ben ik aan de beurt! Damn, ik had al een stuk geschreven, maar ik bleef ook niet in de plaats delict. Als luc verspringt zal ik mijn hersens uit het droogkot mogen halen, haha!

  3. Neen luc, ik was zowieso van plan te verspringen omdat het anders te langdradig zou worden, maar het stuk dat ik geschreven had, speelde zich af in Knokke-Heist, haha, daar moet ik nu een mouw zien aan te passen! Ik ben een groot blad aan het maken , met alle personages op, en hun rol, voordat het voor mij een zootje wordt! T leuke is dat niemand zich echt kan voorbereiden en dat het telkens ons scenario in lucht zien opgaan en terug ons brein moeten gebruiken! Dat geeft me een geweldige kick! Zot zijn doet geen zeer hé Luc! Dat weet jij toch ook!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s